Rigatoni cu sfecla roșie in sos de gorgonzola si nuci
Va trebuie:
– sâmburi de nuca
– gorgonzola
– smantana lichidă 20%
– smochine
Puneți într-o tigaie nucile tăiate la cutit mărunt, le căliți 2 min fără ulei. Adăugați smantana lichidă și smochinele tăiate bucățele. Lăsați sa fiarbă câteva minute până când smochinele s-au muiat bine. Adăugați gorgonzola dupa gust (nu prea multă, depinde cât de intensiv va place).
Puneți putina sare și gustati!
Intre timp puneți apa cu ceva sare la fiert.
Când începe să fiarbă adăugați rigatoni, lăsați sa fiarbă ca 2 min.
Adăugați la sos 1-2 linguri din apa pastelor si apoi adăugați rigatoni direct in sos (fără sa-i clătiți cu apă!)
Amestecați totul bine si serviți imediat cu parmezan ras deasupra!
Scrieți-mi dacă ați incercat-o și cum v-a ieșit.
+ There are no comments
Add yours