Despre Atelier

Despre

Atelier

amore per la pasta
Produse

Suntem o familie de gastronomi care, după o experiență de 20 de ani în Germania, cu propriile restaurante, a avut ideea de a aduce pe piața românească paste proaspete, după rețete tradiționale italiene, cu ingrediente românești de cea mai bună calitate.

Partenerul meu italian aduce experiența și pasiunea sa în ceea ce privește rețetele tradiționale italiene, completând experiența mea în domeniul managerial și cel al gastronomiei. Am revenit în România ca să ne reunim cu familia și că să facem o muncă care să ne împlinească sufletește. Împreună creăm în fiecare zi, cu multă dragoste și pasiune, diverse tipuri de paste proaspete. Peste 50% dintre acestea sunt realizate manual, în diverse culori, cu diverse umpluturi, cu ingrediente proaspete, 100% naturale, de preferat de la producători locali.

Pentru noi nu există satisfacție mai mare decât să vedem că ceva creat cu mâinile noastre aduce bucurie și plăcere clienților noștri, atât cunoscătorilor cât și celor care le gustă pentru prima dată.

 

Paste

Proaspete

Pastele noastre sunt realizate 100% din făină de grâu dur la care se adaugă, în funcție de rețetă, ouă pasteurizate, ingrediente naturale ca: spanac, sfeclă roșie, alge spirulina sau cerneală de sepia, pentru obținerea diverselor culori și gusturi. O categorie specială sunt pastele umplute, ravioli, tortellini și alte forme tradiționale italiene, care sunt realizate 100% manual.

În afară de pastele clasice, oferim o varietate de paste din făină integrală de grâu și paste fără gluten – din făină de hrișcă și orez . Toate produsele noastre le livrăm doar sub formă proaspătă – livrarea făcându-se în maxim 24 ore din momentul producției. Spre deosebire de alte paste pe care le gășiți pe piața românească, în supermarketuri sau băcănii, care sunt pasteurizate, congelate sau uscate, gustul unic al pastelor proaspete nu este modificat de niciuna din procedurile de conservare. Cine a mâncat o dată ravioli proaspeți făcuți în casă nu mai uită gustul acestora și nu mai vrea să audă de alte paste. Ne orientăm, în funcție de sezon și de oferta de ingrediente regionale, și realizăm în fiecare lună rețete noi de ravioli și tortellini.