Noutăți

Cum

cumpăr?

Amore per la pasta


Fornarina in the box

Oferim pachete cu paste proaspete artizanale și diferite sosuri delicioase, porții pentru 2 sau 4 persoane.
Dacă doriți să aveți cina gata in 10 min, fără să vă stresați cu cumpărăturile și gătitul, dacă aveți oaspeți și vreți să le pregătiți o rețetă italiană „ca la mama acasa” noi va livram toate ingredientele necesare.
Puneți pastele la fiert in apă cu sare ca 2-3 minute , încălziti sosul și amestecați totul…
Asta-i tot
Ragout bolognese, pesto cu busuioc, crema de ciuperci, crema quattro formaggi… sunt doar câteva din sosurile pe care le vom oferi
Preluăm comenzile cu cel puțin o zi înainte. Producem totul proaspăt.

Fornarina goes vegan

Pentru toți cei care se hrănesc vegan sau țin post,  am creat o nouă gamă de produse din grâu dur și/sau făină integrală,  fără ouă, cu spanac, ardei, morcov, sfeclă roșie pentru pastele colorate.

Avem grijă de voi cu bunătăți proaspete,  cu ingrediente 100% naturale, Cu paste artizanale și sosuri vegane, ravioli, lasagne și alte specialități.

Nu trebuie să faceți nici un compromis în ceea ce privește aromele deosebite și consistențele interesante.

Urmăriți ofertele #shopul nostru sau de pe pagina facebook

Oferte

Urmăriți pagina noastră de Facebook ca să fiți la curent cu ofertele pe care vi le propunem în fiecare săptămână. Ne puteți scrie ce rețete v-ați dori să gustați și noi încercăm să le punem în practică. Pregătim pentru voi pachete mixte de paste proaspete, după rețete tradiționale italienești !

Oferta

Horeca

În Atelierul nostru, de curând deschis în Brașov, producem o varietate de paste umplute, ravioli, tortellini și alte forme tradiționale italiene, cu diverse umpluturi, în funcție de sezon și de ceea ce oferă producătorii locali, sau importăm din Italia ingrediente de calitate: Grana Padano, Gorgonzola, Mozzarella de bufala, Prosciuto crudo. Creăm cu drag și umpluturile pe care le doriți.  Pastele umplute sunt realizate manual, cu dragoste și pasiune, de către pastaii noștri.
Pentru clienții Horeca, pregătim câte un pachet de degustare atât pentru pastele umplute, cât și pentru pastele scurte și pentru pastele lungi cu ou.
Pentru comenzi ne puteți contacta la tel. 0735 074 247 de luni până vineri între orele 11-18.

paste horeca
Horeca