Ravioli dulci
Ce sunt ravioli dulci și cum se mănâncă?..m-au întrebat mulți dintre voi
Săptămâna asta avem in ofertă ravioli cu cacao, umpluți cu ricotta, scorțișoară și portocală.
• O idee simplă și bună este să-i prăjiți in unt, să-i presărati cu zahăr pudră și să-i serviți cu înghețată…
• Dacă vreți ceva mai sofisticat atunci faceți-i flambați :
Puneți într-o tigaie ca. 40g unt, câteva linguri de zahăr și lăsați să se caramelizeze, sa prindă o ușoară culoare aurie. Adăugați suc de portocală proaspăt (ca. 500ml) și coaja de la 1 portocală bio (netratată).
Adăugați ravioli în sos și lăsați totul să fiarbă 2-3 minute până se îngroașă puțin sosul.
Adăugați un pic de Grand Marnier sau Cointreau ( sau un cognac min 40%) și dați foc direct in tigaie ca să flambați.
Serviți ravioli cu sosul calzi cu înghețată de vanilie
E o experiență unică!!
+ There are no comments
Add yours