Caramelle cu ricotta, busuioc , lamaie si parmezan

Ce facem cu ele?
Eu ma gandeam ca ar merge bine cu o reteta simpla care sa insoteasca aromele deosebite ale acestor delicatese:
Incalziti niste ulei de masline si un pic de unt intr-o tigaie, aruncati o mana de samburi de pin (sau nuci caju) si lasati-le sa se rumeneasca putin, cateva rosii cherry taiate in 4, sare, piper. Se calesc cateva minute. Intre timp fierbeti caramellele in apa cu sare 2 min.
ATENTIE
Pastele se pun cand apa incepe sa fiarba
E valabil pentru toate pastele
Si nu se clatesc cu apa




Adaugati caramellele in sos, impreuna cu cateva linguri din apa in care au fiert.
Amestecați totul bine ca sa se uneasca toate aromele…
hmmm…imi lasă gura apa … luati tigaia de pe foc… si inainte de a servi totul, taiati in bucatele o mozzarella de bufala (merge si o mozzarela din lapte de vaca) deasupra pastelor, un strop de ulei de masline.. si apoi bucurati-va de o explozie de gusturi pe care nu o veti mai uita
+ There are no comments
Add yours