Caramelle cu ricotta, busuioc , lamaie si parmezan


Caramelle cu ricotta, busuioc , lamaie si parmezan
Ce facem cu ele?
Eu ma gandeam ca ar merge bine cu o reteta simpla care sa insoteasca aromele deosebite ale acestor delicatese:
Incalziti niste ulei de masline si un pic de unt intr-o tigaie, aruncati o mana de samburi de pin (sau nuci caju) si lasati-le sa se rumeneasca putin, cateva rosii cherry taiate in 4, sare, piper. Se calesc cateva minute. Intre timp fierbeti caramellele in apa cu sare 2 min.
ATENTIE❗️Pastele se pun cand apa incepe sa fiarba❗️ E valabil pentru toate pastele❗️ Si nu se clatesc cu apa❗️
Adaugati caramellele in sos, impreuna cu cateva linguri din apa in care au fiert.
Amestecați totul bine ca sa se uneasca toate aromele…
hmmm…imi lasă gura apa … luati tigaia de pe foc… si inainte de a servi totul, taiati in bucatele o mozzarella de bufala (merge si o mozzarela din lapte de vaca) deasupra pastelor, un strop de ulei de masline.. si apoi bucurati-va de o explozie de gusturi pe care nu o veti mai uita

+ There are no comments

Add yours