Fonduta di parmigiano


Fonduta di parmigiano
O rețetă simplă pentru un sos pe care îl puteți folosi pentru Cappellacci cu gorgonzola si mango, dar și pentru alte paste.
Fonduta di parmigiano
Încălziti intr-o craticioara 500 ml smantana lichidă 15%. Nu trebuie sa fiarbă, dar sa fie fierbinte!
O turnati intr-o cană înaltă. Adăugați ca. 150g parmesan sau grana padano rase.
Mixati totul fin cu mixerul de mână, până se obține o cremă.
Adăugați sare si un pic de nucsoara (foarte putina) dupa gust.
Gata e sosul
Ah și dacă doriți, această rețetă se combina bine cu trufe proaspete rase deasupra (dar atunci nu mai puneți nucsoara)! O bunatate
Toate rețetele noastre le puteți revedea pe pagina noastră de internet!
Weekend plăcut …cu pastele de la Fornarina sper

+ There are no comments

Add yours