Produse

Produsele

noastre

Paste Scurte

Pastele scurte sunt făcute după rețeta tradițională italiană, doar din faină de grâu dur și apă, păstrându-și gustul unic de grâu dur și consistența “al dente” la fierbere. Extrudarea prin duze de bronz le dă un aspect aspru la suprafață, care le permite să absoarbă mai bine gustul sosurilor de care sunt însoțite. Timpul de fierbere este de cca 2-3 min în apă cu sare, în funcție de grosimea pastelor.

Casarecce grâu dur

Gnocchi sardi grâu dur

Fusilli grâu dur

 

Paccheri grâu dur

Rigatoni grâu dur

Spaghetti chitarra

Paste lungi cu ou

Pastele lungi cu ou sunt realizate din făină de grâu dur, 25% ou și apă. Nu adăugăm niciun fel de făină albă de grâu pentru a nu modifica calitatea și gustul deosebit al pastelor proaspete și consistența lor “al dente”. După fierbere, acestea rămân în forma perfectă, putând fi însoțite de orice sos. Pastele noastre proaspete au nevoie maxim 1 minut de fierbere în apă cu sare.

Fettuccine cu ou

Tagliolini cu ou

Tagliatelle cu ou

 

Paste colorate

Toate pastele noastre proaspete, atât cele scurte, cât și cele lungi sau cele umplute,se pot produce în diverse culori, folosind doar ingrediente 100% naturale și făină de grâu dur – pastele verzi sunt cu spanac, urzici sau rucola; pastele roșii sunt cu sfeclă roșie; pastele albastre-verzi sunt cu extract de alge spirulină; pastele maro sunt cu cacao; pastele negre sunt cu cerneală de sepia; pastele portocalii sunt cu morcov sau cu ardei roșu; pastele violet sunt cu morcov negru sau cu varză roșie.

 

 

Campanelle ardei rosu.

Fettuccine nero di sepPia

Spaghetti alla chitarra nero di sePpia

 

Tagliatelle ardei rosu

Paccheri nero di SEPPIA

Rigatoni morcov negru

 

Paccheri spirulina

Tagliatelle nero di SEPPIA

 

Paste Umplute

Toate pastele noastre umplute, pe care le oferim într-o gamă foarte variată de forme și culori, se realizează 100% manual. Umpluturile se aleg în funcție de sezon și de ceea ce oferă producătorii locali, folosind însă și ingrediente importate din Italia, de cea mai buna calitate, cum ar fi mozzarella de bufala, prosciuto di Parma, mortadella, gorgonzola sau Grana Padano. Crearea permanentă de noi rețete ne aduce multa satisfacție și bucurie, putând oferi clienților noștri paste unice și exclusive, realizate artizanal. Contactati-ne oricând pentru o ofertă personalizată. Pastele umplute au nevoie de 1-2 minute de fierbere în apă cu sare.

 

Capelletti ricotta busuioc lamaie

Ravioli ricotta, zucchine, menta

Cappellacci gorgonzolla mango

 

Triangoli burrata hribi

Triangoli dorada, rosii, masline

Semilune ricotta spanac

 

Ravioli ricotta spanac

Cappellacci calamari, capperi

Cappellacci ricotta chorizo