Paste Scurte
Pastele scurte sunt făcute după rețeta tradițională italiană, doar din faină de grâu dur și apă, păstrându-și gustul unic de grâu dur și consistența “al dente” la fierbere. Extrudarea prin duze de bronz le dă un aspect aspru la suprafață, care le permite să absoarbă mai bine gustul sosurilor de care sunt însoțite. Timpul de fierbere este de cca 2-3 min în apă cu sare, în funcție de grosimea pastelor.
Casarecce grâu dur
Gnocchi sardi grâu dur
Fusilli grâu dur
Paccheri grâu dur
Rigatoni grâu dur
Spaghetti chitarra
Paste lungi cu ou
Pastele lungi cu ou sunt realizate din făină de grâu dur, 25% ou și apă. Nu adăugăm niciun fel de făină albă de grâu pentru a nu modifica calitatea și gustul deosebit al pastelor proaspete și consistența lor “al dente”. După fierbere, acestea rămân în forma perfectă, putând fi însoțite de orice sos. Pastele noastre proaspete au nevoie maxim 1 minut de fierbere în apă cu sare.
Fettuccine cu ou
Tagliolini cu ou
Tagliatelle cu ou
Paste colorate
Toate pastele noastre proaspete, atât cele scurte, cât și cele lungi sau cele umplute,se pot produce în diverse culori, folosind doar ingrediente 100% naturale și făină de grâu dur – pastele verzi sunt cu spanac, urzici sau rucola; pastele roșii sunt cu sfeclă roșie; pastele albastre-verzi sunt cu extract de alge spirulină; pastele maro sunt cu cacao; pastele negre sunt cu cerneală de sepia; pastele portocalii sunt cu morcov sau cu ardei roșu; pastele violet sunt cu morcov negru sau cu varză roșie.
Campanelle ardei rosu.
Fettuccine nero di sepPia
Spaghetti alla chitarra nero di sePpia
Tagliatelle ardei rosu
Paccheri nero di SEPPIA
Rigatoni morcov negru
Paccheri spirulina
Tagliatelle nero di SEPPIA
Paste Umplute
Toate pastele noastre umplute, pe care le oferim într-o gamă foarte variată de forme și culori, se realizează 100% manual. Umpluturile se aleg în funcție de sezon și de ceea ce oferă producătorii locali, folosind însă și ingrediente importate din Italia, de cea mai buna calitate, cum ar fi mozzarella de bufala, prosciuto di Parma, mortadella, gorgonzola sau Grana Padano. Crearea permanentă de noi rețete ne aduce multa satisfacție și bucurie, putând oferi clienților noștri paste unice și exclusive, realizate artizanal. Contactati-ne oricând pentru o ofertă personalizată. Pastele umplute au nevoie de 1-2 minute de fierbere în apă cu sare.
Capelletti ricotta busuioc lamaie
Ravioli ricotta, zucchine, menta
Cappellacci gorgonzolla mango
Triangoli burrata hribi
Triangoli dorada, rosii, masline
Semilune ricotta spanac